69 0704 8111
Δερκων 27 ,Νέα Ιωνία, Αθηνα

Κατασκευή Eshop

Κατασκευή eshop

Η δημιουργία και κατασκευή eshop αποτελεί το κλειδί για μια επιτυχημένη επιχείρηση. Μέσα από την δημιουργία eshop οι πελάτες σας θα μπορούν να ενημερώνονται για τα προϊόντα σας και το κόστος τους, και να τα παραγγέλνουν κατευθείαν, χωρίς να χρειάζεται να παραβρεθούν στον φυσικό σας χώρο. Όσο καλύτερη γίνει η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος, τόσο πιο αποδοτική θα είναι η υπηρεσία σας.

Πώς γίνεται η κατασκευή eshop ; Κατασκευή eshop μόνος μου

Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει η δημιουργία eshop.

Domain name για κατασκευή eshop

Με την καταχώρηση domain μπορεί να γίνει η κατασκευή eshop αλλά και η δημιουργία οποιασδήποτε ιστοσελίδας. Αποτελεί ένα από τα αρχικά βήματα για την δημιουργία ενός online eshop. Το domain name βρίσκεται στο πάνω μέρος του ηλεκτρονικού καταστήματος και θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς λήγει.

Hosting για την κατασκευή eshop

Η αγορά πακέτου φιλοξενίας site (web hosting) είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για το άνοιγμα eshop. Αποτελεί από τα πρώτα βήματα πριν την δημιουργία eshop.

Αγορά eCommerce Template

Η επιλογή template είναι σημαντική για την εικόνα του eshop σας, κατά την διαδικασία για την κατασκευή eshop. Θα πρέπει το θέμα και τα σχέδια του ηλεκτρονικού σας καταστήματος να «συμφωνούν» με τα είδη που διαθέτετε στο κατάστημά σας. Εάν για παράδειγμα πρόκειται για κατάστημα με παιδικά είδη, ίσως μια πολύχρωμη επιλογή στο eCommerce template να είναι μια καλή ιδέα.

Καταχώρηση προϊόντων για την κατασκευή eshop

Η καταχώρηση των προϊόντων είναι το σημαντικότερο βήμα ίσως για την κατασκευή eshop. Η καταχώρηση των προϊόντων θα πρέπει να γίνει έτσι ώστε να είναι φιλική προς τον χρήστη και να είναι τακτοποιημένα σε κατηγορίες. Όταν ένας πελάτης εισέρθει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει η ιστοσελίδα να μπορεί να τον καθοδηγήσει να βρει εκείνο που χρειάζεται. Όσο πιο γρήγορα βρει το προϊόν το οποίο ψάχνει, τόσο πιο ικανοποιημένος θα είναι από το eshop.

Νομικά στοιχεία

Τα νομικά κείμενα στην κατασκευή eshop δεν πρέπει να παραλειφθούν. Σιγουρευτείτε ότι πληροίτε όλα τα νομικά κριτήρια για την δημιουργία eshop.

Τρόπος πληρωμής και κατασκευή eshop

Κατά την δημιουργία και κατασκευή eshop, ο τρόπος πληρωμής του πελάτη είναι το άλφα και το ωμέγα. Θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου ο κάθε χρήστης να μπορεί να κάνει ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω κάρτας. Αυτό θα συμβαίνει από οποιαδήποτε τράπεζα χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης.

Ποια είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για την πετυχημένη δημιουργία Eshop;

Απαιτήσεις για την κατασκευή eshop

Θα πρέπει να γνωρίζετε ποιες είναι οι απαιτήσεις σας και ο στόχος σας πριν την κατασκευή eshop. Η δημιουργία eshop και η ιδανική προώθηση eshop θα πετύχει μόνο εάν ο στόχος σας είναι ξεκάθαρος.

Φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση eshop

Κατά την κατασκευή eshop θα πρέπει να έχετε φροντίσει η πλοήγηση του νέου σας καταστήματος να είναι εύκολη. Θα πρέπει οι χρήστες να μπορούν να βρίσκουν γρήγορα προϊόντα. Ακόμη, ένα καλό ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές, ειδικά σε smartphone και tablet.

Σελίδες προϊόντων

Κατά την δημιουργία eshop θα πρέπει να φροντίσετε οι σελίδες προϊόντων σας να είναι «καθαρές». Τι σημαίνει αυτό;

 • Εικόνες υψηλής ποιότητας
 • Λεπτομερείς περιγραφές προϊόντων
 • Καθαρή τιμολόγηση προϊόντων
 • Κατάσταση διαθεσιμότητας προϊόντων

Δημιουργία Eshop και καλάθι αγορών

Ίσως από τα σημαντικότερα βήματα κατά την eshop κατασκευή αλλά και την προώθηση eshop είναι το καλάθι αγορών. Η διαδικασία που θα κάνει ο χρήστης προκειμένου να αγοράσει κάποιο προϊόν πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη και γρήγορη. Πώς θα γίνει αυτό ;

 • Ελαχιστοποίηση του αριθμού των βημάτων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας αγοράς
 • Πολλές επιλογές πληρωμής
 • Επιλογή ολοκλήρωσης αγοράς και για χρήστες που δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό

Κατασκευή eshop και ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι το νούμερο ένα κατά το άνοιγμα eshop και κατά την διαχείριση eshop. Θα πρέπει ο χρήστης και τα προσωπικά του δεδομένα να προστατεύονται. Για την ασφάλεια στην δημιουργία eshop σας θα χρειαστεί κυρίως

 • κρυπτογράφηση SSL για την ασφάλεια των δεδομένων και των συναλλαγών του κάθε πελάτη
 • κοινοποίηση των μέτρων ασφαλείας για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στο ηλεκτρονικό κατάστημα – eshop σας

 

 • Ελαχιστοποίηση του αριθμού των βημάτων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας αγοράς
 • Πολλές επιλογές πληρωμής
 • Επιλογή ολοκλήρωσης αγοράς και για χρήστες που δεν επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό

Κατασκευή eshop κόστος – τιμές

Θα ήταν αδύνατο να γνωρίζουμε για μια κατασκευή eshop κόστος εάν δεν γνωρίζαμε τις βλέψεις και τις ιδέες σας για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Όλα θα εξαρτηθούν από τις λεπτομέρειες, καθώς ακόμη και η επιλογή domain, που αποτελεί ένα από τα αρχικά βήματα για την δημιουργία eshop, μπορεί να βρεθεί σε διάφορες τιμές.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες σχετικά με: δημιουργία eshop κόστος, κατασκευή eshop τιμές, κλπ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε υπηρεσία αλλά και πληροφορία σχετικά με την δημιουργία και την κατασκευή eshop. Παρέχουμε οικονομική προσφορά σε πελάτη, σχετική πάντα με τον στόχο και τις βλέψεις του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Μην διστάσετε να ξεκινήσετε το online eshop σας, σας εγγυόμαστε πως με λίγη βοήθεια και υπομονή, θα σας φτάσει στην κορυφή!